Al 1994 quan vam obrir el nostre centre Tres Torres de Granollers no existia en tot el Vallés Oriental, Osona o el Bages un servei veterinari obert les 24h que pogués atendre les urgències de les nostres mascotes. Des de llavors la nostra missió no va ser només el fet d’oferir aquest servei si no també de que aquesta assistència fos de qualitat. Per això vam decidir d’oferir als nostres pacients la tecnologia més avançada i un nivell de formació alt i en tot moment actualitzat.

En l’aspecte de recursos humans vam prioritzar no només la formació si no també un tracte acurat amb els pacients. Estem convençuts que un ambient afectuós i personalitzat no només disminueix l’estrès, si no que també ajuda en la recuperació i en el tractament dels nostres pacients hospitalitzats.

Posteriorment en Sergi, un company de Barcelona que marxava a treballar a Estats Units va confiar en nosaltres per portar el seu centre i així va néixer la clínica de Tres Torres a l’Eixample de Barcelona. Aquí arribem amb la nostra experiència d’aquests darrers anys en urgències i volem posar al vostre servei tots el coneixements en nutrició, etologia i medicina preventiva per a fer que la relació amb les vostres mascotes sigui lo més feliç possible.